Egyedi szoftverek fejlesztése

Talán már Ön is találkozott azzal a problémával, hogy "dobozos" szoftver vásárlásakor annak tudása, funkcionalitása nem tudott teljes mértékben alkalmazkodni cége vagy a megoldandó feladat minden problémájához. Az udStudio programozói, tervezői és szervezői munkája révén Önnek egy minden igényt kielégítő szoftvercsomagot tud szállítani.

A dobozos szoftverekkel ellentétben az általunk fejlesztett szoftverek

teljes mértékben megvalósítják a kívánt funkcionalitást

tökéletesen alkalmazkodnak a megrendelő igényeihez

bizonyos keretek között illeszthetők az Ön által már használ szoftverekhez

a szoftver továbbfejlesztése bármikor megoldható,
funkcionalitása a megváltozott igényekhez igazítható

Az udStudio egyedi szoftvereinek fejlesztését az alábbi módszertan alapján végzi:

A megrendelői igény befogadása

Munkatársaink a megrendelői igényeket a kapott dokumentáció alapján és egy vagy több személyes találkozó, konzultáció alatt mérik fel. Célunk, hogy a megrendelői igények a projekt megkezdése előtt lehetőség szerint 100%-osan megfeleljenek a kívánalmaknak. Az udStudio a lehető legpontosabb árajánlat érdekében az igényfelmérés során a fejlesztésre kerülő szoftver funkcionalitását és logikai összefüggéseit kívánja megismerni.

A megrendelő üzletmenetének megismerése

Az általunk fejlesztett szoftvereknek lehetőség szerint tökéletesen alkalmazkodnia kell megrendelőink üzletmenetébe, ezért azt a szoftver elkészítése előtt részletesen feltérképezzük, rávilágítunk előnyeire és hátrányaira, amelyek annak szoftveres megoldásakor felmerülhetnek. Természetesen egy cég munkája során számtalan olyan tevékenység előfordulhat, amely bonyolultsága vagy éppen túlzott egyszerűsége miatt nem alkalmas jelen formájában a szoftveres támogatásra, ezért munkatársaink a fejlesztés megkezdése előtt ezen funkciókat a megrendelővel egyeztetve "közös nevezőre hozzák".

Ajánlattétel

A feltérképezett és megismert funkcionalitás alapján cégünk ajánlatot készít a megrendelő részére, javaslatokat tesz a felmerülő hardverbeszerzésekre, esetleg harmadik cég (pl. design) bevonására.

Szerződéskötés

Amennyiben ajánlatunk megfelelő a megrendelő cégnek, úgy a megrendelésről szerződést készítünk. A szerződésben rögzítjük, amennyiben szükséges tovább pontosítjuk a vállalt szoftverben megvalósításra kerülő funkcionalitást. Cégünk fennállása óta még nem kért és reményeink szerint nem is fog előleget kérni munkájára.

A szoftver logikai tervezése

A szoftver logikai tervezése során a megrendelői igényeket az általunk javasolt és a fejlesztés során szükséges függőségek figyelembevételével a lehető legnagyobb pontossággal egyeztetjük a megrendelővel. Az udStudio munkatársainak felelőssége, hogy a fejlesztés során a szoftver lehetséges továbbfejlesztése érdekében annak logikai (és fizikai) struktúrája rugalmas legyen.
Példaként megemlítenénk a Krio Intézetben folyó fejlesztésünket, amely több mint öt éve és legalább tíz fejlesztői szerződés keretében zajlott, zajlik az eredeti struktúra és logikai felépítés megtartásával.

A fejlesztés megkezdése

A fejlesztés megkezdésekor a fejlesztőink a már végletekig pontosított logikai rendszerterv alapján elkészítik a szoftvert funkcióról funkcióra. A fejlesztés közben aktív kapcsolatot tartunk fenn a megrendelővel, folyamatosan tájékoztatva a fejlesztés menetéről, a felmerülő kérdések gyors és hatékony megoldásával.

Belső és megrendelői tesztelés

Szoftvereink minden esetben átesnek saját fejlesztői és szervezői tesztünkön, Amennyiben munkatársaink a szoftvert vagy annak egy már használható állapotát (modulját) átadhatónak minősítik a rendszert megrendelői tesztre bocsátják. így a megrendelőink folyamatosan értesülnek a fejlesztői fázisokról, lehetőségük van kipróbálni a szoftvert és amennyiben szükséges abban módosításokat kérni.

A szoftver üzembe helyezése

A tesztelési szakasz befejezése után átadjuk a szoftvert a megrendelőnek, munkatársaink üzembe helyezik az éles rendszert a megrendelő telephelyén, amennyiben igény van rá oktatást tartanak annak működéséről.

Garancia

Az udStudio élettartam garanciát vállal az általa átadott szoftverre az átadás pillanatában fennálló környezetben. Munkatársaink minden felmerülő hibát ingyen javítanak a szoftverben, akár évek múltán is. A garanciát csak abban az esetben szoktuk vitatni, ha az elégtelen megrendelői tesztelésből fakad, de cégünk ebben az esetben is a felmerülő hiba nagyságától függően "rugalmasan" szokott eljárni.

Karbantartás

A karbantartási szerződés keretében az udStudio munkatársai vállalják, hogy az adott környezetben a szoftver zökkenőmentesen működjön.Ha bármilyen kérdése van tevékenységünkkel kapcsolatban, vagy tanácsot, árajánlatot szeretne kérni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.
Karitatív és média terület. Ide olyan linkeket teszünk, amelyek fontosak nekünk vagy amelyekre partnereink, barátaink megkérnek, hogy szerepeltessük weboldalunkon.